Over Desite » Internetbureau Desite
15284
page-template,page-template-full_width,page-template-full_width-php,page,page-id-15284,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-theme-ver-10.1.1,wpb-js-composer js-comp-ver-5.0.1,vc_responsive
 

Over Desite

Internetbureau DeSite uit Gouda

Wie ben ik?

Ik ben Erwin Berkouwer. Een freelance Online marketeer. Sinds 2014 ben ik eigenaar van Internetbureau DeSite in Gouda. Samen met andere freelancers realiseer ik alles op het gebied van Online marketing. Door de samenwerking met andere freelancers kan ik heel veel diensten leveren. Zelf ontwerp ik de websites en realiseer alles wat daarbij komt kijken. Het schrijven van bijvoorbeeld teksten besteed ik uit. Op deze manier zorg ik voor een perfect resultaat. Ik vind het erg belangrijk dat jouw wens centraal staat. Een tevreden klanten is mijn doel.

Webdevelopment0%

Wordpress beheer0%

Google ADWords0%

Google Analytics0%

Internetbureau DeSite : Full service Internetbureau

Internetbureau DeSite is een jong bedrijf dat zich specialiseert in Online Marketing. Alles op het gebied van Online Marketing kan gerealiseerd worden. Door een groot netwerk aan andere freelancers kan ik iedere opdracht aannemen op het gebied van Online marketing. De focus ligt op het maken van websites. Ons doel is om voor jou meer klanten te creëren. Jouw klant is onze klant. Op deze manier willen wij het maximale uit jouw bedrijf halen.

 

Hebben wij u nog niet overtuigd? Neem gerust contact met ons op.