Goedkope website laten maken » Internetbureau Desite
16113
page-template,page-template-full_width,page-template-full_width-php,page,page-id-16113,page-child,parent-pageid-14495,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-theme-ver-10.1.1,wpb-js-composer js-comp-ver-5.0.1,vc_responsive
 

Budget website

Een GOEDKOPE WEBSITE laten maken, die ook professioneel is?

Kies dan voor een WordPress website van Internetbureau DeSite.

Je krijgt wat je ziet

Maak een keuze uit 1 van de ontwerpen en bestel de website!

Complete website voor weinig geld

Door standaard templates kunnen wij de prijs laag houden.

Onbeperkt aantal pagina's

Veel vergelijkbare aanbieders geven je de mogelijkheid om maximaal 5 pagina’s te plaatsen op je website. Bij ons bepaal je zelf hoeveel pagina’s je wilt hebben!

Zelf de website beheren of dat laten doen.

Is de website online? Dan begint het pas. Wilt je zelf de website beheren of wil je dat door ons laten doen. Er zijn eindeloos veel mogelijkheden.

Een voorbeeld van een opgeleverde website

Toch liever een website laten maken op maat?

Al onze voordelen

EIGEN DOMEINNAAM

Je website zetten we op onze server die we koppelen aan jouw eigen domeinnaam. Nog geen domeinnaam? Geen probleem, je kunt bij ons een domeinnaam registreren. Heb je al wel een domeinnaam in bezit, dan verzorgen wij de verhuizing. Als je zelf alles al zelf hebt geregeld is dat uiteraard geen probleem.

EIGEN MAILADRES

Ook bij een goedkope website hoort uiteraard gewoon een eigen e-mailadres. Wij zorgen er voor dat je een e-mailadres krijgt die bij je website past, bijvoorbeeld een info@bedrijfsnaam.nl

Wordpress website

Een goedkope website laten maken kan doordat wij de website bouwen met WordPress. WordPress is het meest gebruiksvriendelijke systeem om je website te onderhouden.

INSTALLATIE GEWENSTE WEBSITE

Maak een keuze uit 1 van de ontwerpen en wij richten je website volledig naar jouw wensen in.

KOPPELING NAAR SOCIAL MEDIA

Op je website een koppeling naar Social media zoals bijvoorbeeld Twitter, Facebook en LinkedIn. Dat hoort bij onze standaard mogelijkheden.

BINNEN 10 WERKDAGEN OPGELEVERD

Als je een goedkope website wilt laten maken, dan zorgen wij er voor dat jouw website binnen 10 werkdagen wordt opgeleverd.

MOBIELE VERSIE VAN JE WEBSITE

Onze websites zien er niet alleen goed uit op een pc, ook op een mobiele telefoon of tablet ziet je website er goed uit.

ONBEPERKT AANTAL PAGINA'S

Veel vergelijkbare aanbieders geven je de mogelijkheid om maximaal 5 pagina’s te plaatsen op je website. Bij ons bepaal je zelf hoeveel pagina’s je op je website wilt!

3 maanden garantie

Wij zijn ervan overtuigd dat de website naar behoren werkt. Mocht er toch iets niet werken kunnen we dat voor je aanpassen.

Kies je website

De bedrijfswebsite is ideaal voor ondernemers. Binnen 1 week ben je online zonder teksten schrijven en werk. De bedrijfswebsite bevat modules zoals een contactpagina en portfolio items. Ook is er een mogelijkheid om een blog bij te houden.

Op de onepage website staat alles op 1 pagina. Je klanten hebben een overzichtelijk beeld van je bedrijf en hoeven niet meer verder te klikken. Binnen 1 week ben je online zonder teksten schrijven. De bedrijfswebsite bevat modules zoals een contactpagina en portfolio items. Ook is er een mogelijkheid om een blog bij te houden.

De design website is gericht op bedrijven die hun website kleurrijk willen inrichten. Met veel animaties en kleurrijke sliders heeft de website een mooie uitstraling. Binnen 1 week ben je online zonder teksten schrijven. De bedrijfswebsite bevat modules zoals een contactpagina en portfolio items. Ook is er een mogelijkheid om een blog bij te houden.

Voor meer informatie: WWW2Go.nl

Bekijk alle voordelen zoals extra modules en de voorbeeldwebsites op WWW2Go.nl. Als je vragen hebt kan je altijd contact met ons opnemen.

Hebben wij u nog niet overtuigd? Neem gerust contact met ons op.