Professioneel webdesign » Internetbureau Desite
16111
page-template,page-template-full_width,page-template-full_width-php,page,page-id-16111,page-child,parent-pageid-14495,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-theme-ver-10.1.1,wpb-js-composer js-comp-ver-5.0.1,vc_responsive
 

Professioneel webdesign

Professionele WordPress website laten maken?

Snel, overzichtelijk en gebruiksvriendelijk.

Wil je een website laten maken die compleet past bij jouw eisen en wensen? Stop met zoeken! Bij Internetbureau DeSite ben je aan het juiste adres. Wij kunnen jouw website binnen no time opleveren. Bovendien zorgen wij ervoor dat je website goed vindbaar wordt in Google. Jouw klant is onze klant. Op deze manier willen wij het maximale uit je website halen.

Wordpress0%

SEO optimalisatie0%

HTML0%

CSS0%

Maatwerk

Voor een professionele website doen wij niet aan standaard templates. Wij bouwen de website volledig in jouw huisstijl. Dit betekent dat vrijwel alles mogelijk is. Het eindresultaat zal dan ook uniek zijn.

2 Conceptversies

Wij ontwikkelen 2 conceptversies voor je waar je uit kan kiezen. Als je niet tevreden bent met het resultaat gaan wij net zo lang door totdat jij tevreden bent.

Laagste prijs garantie

Nee niemand echt niemand is goedkoper. Wat je bij ons krijgt kost ergens anders minimaal 100 euro meer. Hoe doen wij dat? Dealen met lage marges zodat wij kunnen groeien.

Korte communicatielijn

Bij ons praat je altijd met dezelfde designer. Geen gedoe. Gewoon duidelijke en overzichtelijke taal.

Bekijk onze recent opgeleverde websites

Wil je toch een goedkopere oplossing? Bekijk dan onze budget websites. Voor €249,- kan je al klaar zijn!

Wij denken met jou mee!

Kan je dit niet beter presenteren? Wat is de beste tekst op je website? Dat zijn vragen waar je over na moet denken tijdens het realiseren van een website. Wij vinden 2 meningen erg belangrijk. Een website is immers het visitekaartje van je bedrijf. Tijdens de ontwikkeling van een website wordt goed gekeken naar jouw bedrijf en je klanten. Als je goed gevonden wil worden begint dat al bij de opbouw van je website. Wij denken dat je ons advies daar zeker in kan gebruiken.

Onze werkwijze

Fase 1: Inventarisatie

We gaan bespreken waaraan de website moet voldoen. De eisen en wensen worden specifiek besproken zodat er een kostenplaatje gemaakt kan worden. Na deze inventarisatie wordt er een inventarisatierapport opgesteld. Hierin wordt de offerte verwerkt. Als u met de offerte akkoord gaat gaan wij verder naar stap 2.

Fase 1.1: Inventariseren van je wensen0%

Fase 1.2: Ontvangst offerte0%

Fase 1.3: Opsturen grafische materialen0%

Fase 2: Ontwikkeling

In stap 2 worden de conceptversies ontwikkeld. Je kunt op elk moment van de dag zien wat de status is, omdat wij werken met live omgevingen. Aan het eind van deze stap kan je kiezen uit 2 ontwerpen.

Fase 2.1: Ontwikkelen 2 ontwerpen0%

Fase 2.2: Keuze uit ontwerpen0%

Fase 2.3: Feedback verwerken0%

Fase 3: Oplevering

Gefeliciteerd! Je website is klaar. Alles is getest. Wij zullen de website implementeren in de domeinnaam. Als je nog geen domeinnaam hebt kan je bij ons ook een webhosting aanschaffen.

Fase 3.1: Testen website0%

Fase 3.2: Integreren website0%

Fase 3.2: Oplevering website0%

De beste website voor de beste prijs

Budget website

€249,-

Professionele website voor een klein budget.

Kies je website uit verschillende templates. Wij vullen de content in volgens jouw wensen. Ook kunnen er extra modules toegevoegd worden zoals de tekst laten schrijven of geavanceerde contactformulieren.

Klein zakelijke website

€299,- tot €499,-

Overzichtelijke Maatwerk website voor starters

Ideaal voor kleine ondernemers. Websites tot 10 pagina’s, een uitgebreid contactformulier, portfoliopagina, blog of fotoalbum. De website wordt gebouwd in WordPress.

Zakelijke website

€499,- tot €799,-

Uitgebreide website voor ondernemers

Deze complexe website is de uitkomst voor de ondernemer die een uitgebreide website wil. Onbeperkt aantal pagina’s, geavanceerde contactformulieren, nieuwsbriefsysteem, ect.

Uitgebreide website

Vanaf €799,-

Werkelijk alles in een uitgebreide website

Deze website bevat alles wat je kan bedenken. Alles is mogelijk. Wij zullen in een oriënterend gesprek bepalen wat de prijs wordt van de website.

Waarom moet jij voor ons kiezen?

Waarom moet je voor ons kiezen? Bij ons heb je kwaliteit en kwantiteit. En we kunnen het aanbieden voor de beste prijs!

TEVREDEN KLANTEN

Klanten zijn tevreden over de samenwerking met Internetbureau DeSite.

Full Service

Alles op het gebied van Online Marketing kunnen wij leveren. Je hoeft dus geen combinatie te maken. Alles onder 1 dak.

prijs-kwaliteitverhouding

Websites zijn niet duur bij ons. Uiteraard gaat dat niet ten kosten van de kwaliteit.

WEDERZIJDS VERTROUWEN

Een nieuw project betekent voor ons altijd een nieuwe samenwerking. Openheid, eerlijkheid en betrouwbaarheid zijn voor ons vanzelfsprekendheden.

Wil je gaan adverteren op Google? Verspil geen geld en besteed het uit!

Betaal ik maandelijkse kosten voor mijn website?

Nee, bij ons betaal je niet maandelijks voor je website. Er moet uiteraard wel een webhosting account aangeschaft worden. Dit kunnen wij voor je regelen, maar dit mag je ook zelf doen. Bij ons bedragen de kosten voor webhosting €5,- per maand. Hier zit back-up beheer en support bij. Ook stellen wij alles in. E-mail adressen en FTP Gegevens configureren wij allemaal voor je. Ook krijg je de domeinnaam er GRATIS bij!

Krijg ik garantie?

Ja, bij ons krijg je na de oplevering van de website 3 maanden garantie. Als er nog iets niet werkt herstellen wij dat kosteloos. Wil je de website langdurig laten onderhouden en content laten plaatsen? Dat kan ook. Bekijk onze onderhoudspakketten. Bespaar veel tijd en laat ons het beheer doen.

Wanneer moet ik betalen voor mijn website?

Bij ons betaal je altijd alles achteraf. Na de oplevering wordt pas de factuur gestuurd. Je hoeft dus niets aan te betalen!

Zijn de kosten inclusief Btw?

Nee, alle prijzen die wij benoemen zijn prijzen exclusief btw. Dit omdat wij ons richten op bedrijven. Uiteraard kunt u als particulier ook een website aanschaffen.

Onze voordelen

Wordpress

Al onze websites worden gebouwd in het CMS WordPress. Indien gewenst kunnen we ook kijken naar een ander CMS.

De keuze die bij je past

Door onze pakketten kan je zelf kiezen wat het beste bij je past.

Gebruiksvriendelijk

Door WordPress blijven onze websites zeer gebruiksvriendelijk. Het is dan ook gemakkelijk om je website zelf te beheren. Wij zullen handleidingen meesturen voor het gebruik van WordPress.

Responsive websites

Al onze websites worden mobielvriendelijk gebouwd en zijn op elk apparaat goed zichtbaar.

Jouw wens staat centraal

Het belangrijkste is jouw idee realiteit wordt. Wij stoppen daarom ook niet totdat jouw idee gerealiseerd is.

Kostenbesparend

Stop met geld weggooien. Wij zijn specialisten in het combineren van prijs en kwaliteit.

Maar wat vinden onze klanten?

Hebben wij u nog niet overtuigd? Neem gerust contact met ons op.