Wat is Webhosting? » Internetbureau Desite
16534
post-template-default,single,single-post,postid-16534,single-format-standard,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-theme-ver-10.1.1,wpb-js-composer js-comp-ver-5.0.1,vc_responsive
 

Wat is Webhosting?

Wat is Webhosting?

Hosting is in feite het huren van een stukje opslag, rekenkracht en geheugen van een server (dat is een hele sterke computer die meestal in een speciaal datacenter staat) bij een webhoster zoals Internetbureau DeSite.

De webhoster zorgt ervoor dat je website en e-mail blijven werken door updates uit te voeren, de server te beveiligingen en de server zo te configureren dat elke website snel draait.

WANNEER HEB IK HOSTING NODIG?

Je hebt hosting nodig wanneer je een website wilt gaan opzetten of wilt e-mailen met een eigen domeinnaam. Door het uploaden (versturen van bestanden naar onze server) van je website naar je hosting pakket bij DeSite wordt je website bereikbaar voor iedereen. Wanneer je een eigen domeinnaam hebt waarmee je wilt e-mailen heb je ook hosting nodig. E-mails die naar jouw e-mailadres worden verzonden, worden opgeslagen op je hosting pakket.

Tags:


Hebben wij u nog niet overtuigd? Neem gerust contact met ons op.